ONROEREND GOED

Het kopen van een woning is vaak een bijzondere gebeurtenis in uw leven of u nu een starter bent op de woningmarkt of al vaker onroerend goed heeft aangekocht. DUO Notariaat & Adviseurs regelt niet alleen uw leverings- en hypotheekakte, maar wij vinden het zeker zo belangrijk dat u begrijpt wat u precies gaat vastleggen. Wij nemen graag de tijd om al uw vragen te beantwoorden en u goed te informeren en te adviseren.

Van maandag 15 juli tot en met vrijdag 23 augustus aanstaande is onze agenda beperkt beschikbaar vanwege de vakantieperiode.

Mogelijk kunnen wij u in die periode niet van dienst zijn zoals u van ons gewend bent. Wij vragen uw begrip hiervoor en willen u vragen hier alvast rekening mee te houden.

Mocht een gewenste passeerdatum binnen de aangeven periode vallen, neemt u in dat geval dan telefonisch contact met ons op, zodat wij de beschikbaarheid kunnen controleren of andere opties met u kunnen bespreken.

Vanzelfsprekend bestaat altijd de mogelijkheid om met betrokken partijen een andere datum overeen te komen of de keuze te maken een ander notariskantoor de opdracht te verlenen.

TARIEVEN EN MEER INFORMATIE

Wilt u onze tarieven weten of hebt u andere vragen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt een e-mail met uw vraag sturen of hier uw offerteverzoek indienen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Vergeet u niet uw telefoonnummer erbij te vermelden?

Afspraak of advies?

Decemberdrukte

December staat voor de deur, een gezellige maar drukke maand, ook voor het notariaat. Slim om op tijd uw opdracht aan ons door te geven…