ONDERNEMINGSRECHT

Onze notariële adviseurs onderscheiden zich door hun expertise op het gebied van bedrijfsopvolging in familiebedrijven, fusies en overnames, complexe herstructureringen en vastgoedtransacties bij ondernemingen. Daarnaast zetten wij coöperaties, CV-structuren op, alsmede open en gesloten fondsen voor gemene rekening.

ONS NETWERK

DUO Notariaat werkt nauw samen met verschillende gerenommeerde advocatenkantoren, accountants, belasting-adviesorganisaties en Corporate Finance adviseurs. Dit is voor u als ondernemer op twee manieren interessant: wij begrijpen uw adviseur en wij kennen de adviseur die het beste bij u en uw organisatie past. Ook op het gebied van vastgoed kennen wij de markt en de spelers als geen ander. Onze jarenlange kennis en ervaring zorgen ervoor dat uw juridische vastgoedzaken snel en adequaat worden geregeld. Familierechtelijke zaken van de ondernemer worden door ons eveneens vakkundig opgepakt, zodat u zich als DGA geen zorgen hoeft te maken als er binnen uw familie of bedrijf iets gebeurt.

TARIEVEN EN MEER INFORMATIE

Wilt u onze tarieven weten of hebt u andere vragen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt een e-mail met uw vraag sturen of hier uw offerteverzoek indienen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Vergeet u niet uw telefoonnummer erbij te vermelden?

Afspraak of advies?

Decemberdrukte

December staat voor de deur, een gezellige maar drukke maand, ook voor het notariaat. Slim om op tijd uw opdracht aan ons door te geven…